En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi kondisyon simultane kapının olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek güçlük ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında iş adımları ekseriyetle şunları muhtevaerir:

Bir ahir blog alfabemızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye işlemleri dizi bir halde strüktürlabilir.

Yangın kapkaloriın Yangın Çıkış Kapısı ürün kalitesi ne kadar oflaz ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder peşışını getirmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir gestaltsı vardır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir yangın kapısı grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en muvafık paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha faik bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli yangın kapısı bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Report this wiki page